Pagina's

zondag 24 juni 2012

ik kreeg een award en ik geeft wat weg (het vervolg)

Ik kreeg een award. 
De sunshine-award van Blauwe druifjes. En ik vind het heel erg leuk dat Bauwe druifjes mij hiervoor genomineerd heeft en ben blij om te horen dat mijn blog met veel plezier gelezen wordt.
   Ik had dergelijke awards als wel eens op andere blogs voorbij zien komen, maar ik had er zelf nog niet eerder een gekregen. 
-
Toch heeft zo'n award ook een keerzijde en soms kom ik op blogs die nadrukkelijk aangegeven dat ze
 ' awardvrij'  zijn. 
En dat snap ik. Want eerlijk is eerlijk het heeft iets weg van zo'n kettingbrief van vroeger, iets wat je moet doorgeven omdat je anders een spelbreker bent. Niet omdat ik geen leuke blogs weet om te nomineren, want die zijn er genoeg! En ook ik lees deze blogs met heel veel plezier en dat laat ik blijken door een reactie achter te laten. Alle blogs zijn op hun eigen manier leuk, interessant of inspirerend en worden allemaal gemaakt door leuke, interessante en inspirerende vrouwen!

Ik ben dus bang dat ik nu een spelbreker ga zijn. Ik geef de award niet en door en ik ga vanaf nu door het leven als een awardvrije blog! 

Dan nog zoals beloofd de verloting van de broches. Ik had meer dan 4 reacties dus een eerlijke loting vond plaats.
Ik ga ze opsturen naar:
CreaThea
Emmel-Prutsemieke
MaDiBue
MissCreatuurtje

Laat even een berichtje achter dan kan ik jullie adresgegevens noteren!
Fijne zondag verder! 


9 opmerkingen:

 1. Proficiat met je verdiende award en met de keuze om vanaf nu awardvrij door blogland te gaan :) Ben zelf ook niet zo van de kettingbrieven en dat soort dingen...

  Fijne zondag nog!

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. proficiat met je award en proficiat aan de gelukkige winnaartjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! :)
  Ik kreeg em ook en geef em ook niet door. Vind het wel lastig hoor! Maar ja, ik houd dus ook niet van kettingbrieven en dergelijke :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepiedepoepieee! Ik heb gewonnen! Dank je wel! Kan ik je ergens mailen voor mijn adresgegevens? En toch proficiat met je award. Ik vond die award wel leuk omdat ik zo een aantal andere blogs in de kijker kon zetten, maar het is inderdaad dan lastig om te kiezen want elke blog die je volgt, vind je waard om te nomineren. Ik respecteer elke keuze die iemand hieromtrent maakt. Dus ook de jouwe :-) En hopelijk komen er inderdaad niet teveel van die awards langs, dan staat een mens ook niet voor dat dilemma.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snap het hoor, dat je de award niet verder doorgeeft... ik heb ook zitten twijfelen... toch maar gedaan... en heb nu je "award-free-blog-logo" gepikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Phoe, ben blij met alle positieve reacties! Was een beetje bang dat ik sommige bloggers beledigd had. Maar integendeel! Erg fijn om te lezen!

   Verwijderen
 6. Joh helemaal niet erg!!Ik heb ook getwijfeld,wel gedaan en doorgegeven maar een volgende keer???
  En waaa lees ik daar mijn naam,jaaaa leuk leuk ga je mijn adres mailen.Bedankt!!!Heeft mijn dipdag even een lichtpuntje gekregen.X Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ehh kan je mail adres niet vinden,die van mij staat links op mijn site....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...