Pagina's

donderdag 12 april 2012

Books, books, books.

Het is heerlijk om lekker blogs of Pinterest af te struinen opzoek naar leuke plaatjes en inspiratie voor je huis of creatieve uitspattingen. Ook doet een nieuwe VT Wonen of 101 Woonideeën het erg goed. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om plaatjes te kijken in mooie interieurboeken. Het lijkt wel of ik iedere keer weer andere dingen zie als ik na een tijdje zo'n boek weer open sla. Daarom hier een overzicht van en een kijkje in mijn favoriete interieurboeken.

Thuis is een boek waarin is beschreven hoe je van een huis een echt een thuis kunt maken. Waarin volwassenen en kinderen naar hartenlust kunnen wonen. Met prachtige foto's. 


 Natuurlijk de boeken van Emily Chalmers waarin je heerlijke ideeën kunt op doen om in je huis een eigen stijl te ontwikkelen zonder dat het een vermogen kost.


 En het geweldige onlangs verschenen boek van Selina Lake. Waarin met prachtige foto's wordt getoond hoe je in combinatie met handwerk, creativiteit en het gebruik van heel veel kleur een oer gezellig origineel  huis kunt creëren.And last but not least, het boek van Decor8 met meer dan 1000 zeer bruikbare en praktische ideeën over hoe je je huis op een frisse manier kunt inrichten en het laat je eens met andere ogen naar je interieur kijken.
En het voordeel van deze boeken is dat ze ook al heel leuk staan als ze op tafel of op een kastje liggen!


Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze boeken als ik. 

4 opmerkingen:

 1. Oh jum! Dat boek 'als nieuw' lijkt me heel leuk! Die 'cheap chic' ook trouwens...ach wat, ze lijken me allemaal leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk, wat een mooie boeken !
  En wat heb je een gezellig blog, ik heb me net aangemeld als volger nummer 10. Op naar de 100 zeg ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Heb zelf recent ook het nieuwste boek van Selina Lake aangeschaft!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...